Het project
De Oranjerie
't Koetshuis'
Villa de Hoven

Wonen
op een
landgoed



In totaal worden er op Landgoed De Hoven in Rotterdam drie gebouwen met hoogwaardige, luxe terrasappartementen en penthouses gerealiseerd.

3 luxe
gebouwen

De Oranjerie



Appartementengebouw De Oranjerie bestaat uit 35 royale drie-, vier- of vijf-kamerappartementen en 6 luxueuze penthouses. Dit luxe complex ligt aan het water en heeft een eigen parkeergarage inclusief bergingen in het souterrain. Het bijzondere van de Oranjerie is de prachtige binnentuin en serre, die de entree tot een genot maakt.

Meer informatie
De Oranjerie
't Koetshuis

't Koetshuis



Midden in Park 16Hoven vind je ’t Koetshuis. Dit intieme appartementengebouw bestaat uit slechts 15 koopappartementen en een parkeergarage met bergingen en fietsenstalling in het souterrain. De kleinschaligheid van ’t Koetshuis komt maximaal tot zijn recht doordat de verdieping slechts gedeeld hoeft te worden met op zijn hoogst drie buren.

Meer informatie

Villa de Hoven



Aan de zuidzijde van Landgoed De Hoven verrijst, aan het water, het derde appartementengebouw met 14 luxueuze koopappartementen dat we graag presenteren als Villa de Hoven. Ook dit gebouw heeft een eigen parkeergarage met fietsenstalling en bergingen in het souterrain. De architectuur ervan is nauw verbonden met de Oranjerie en ’t Koetshuis. De indeling en het woonprogramma is een verrassende variant hierop.

Meer informatie
Villa de Hoven
BOUW GESTART