Header - de-oranjerie foto 1
Header - de-oranjerie foto 2
Header - de-oranjerie foto 3

De Oranjerie35 appartementen • 6 penthouses
117 tot 241 m2 wonen
3-4 kamerappartementen
parkeren in souterrain
binnentuin

De Oranjerie, een appartementengebouw gelegen in haar eigen private hof van Landgoed de Hoven, bestaat uit 35 royale drie- en vier kamer appartementen en 6 luxueuze penthouses. Dit luxe complex is gelegen aan de westzijde van één van de vijverpartijen die het park rijk is. De appartementen hebben allen een royaal dakterras, waar u heerlijk kunt vertoeven en genieten van het wijds uitzicht georiënteerd op oost, zuid of west over het park.

Bijzonder aan de Oranjerie is tevens de binnentuin en serre die de entree naar uw appartement tot een genot maakt. Rondom het gebouw bevindt zich de compleet ingerichte private tuin, waarin zich tevens de parkeerplaatsen voor uw bezoek bevinden. Onderin het complex bevindt zich een souterrain waar u uw auto’s kunt stallen en waar tevens de bergingen zijn gesitueerd. De Oranjerie, gelegen in haar private Landgoed, zou je met haar uitstraling en ligging misschien wel eerder aantreffen aan de Rivièra dan in een Rotterdams Landschap.

De Oranjerie

WONINGZOEKER

Bekijk hieronder het woningaanbod van De Oranjerie. Selecteer de gewenste verdieping op de impressie en bekijk vervolgens de specificaties van elk bouwnummer. Benieuwd naar het aanbod van 't Koetshuis en Villa de Hoven?

geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in één van de 70 terrasappartementen of royale penthouses? Neem dan contact op met Hulstkamp Makelaars of Atta Makelaars of plan een persoonlijke afspraak in. De makelaars kunnen je ter plekke van de verkoopbrochure een prijslijst voorzien.

Contact
BOUW GESTART