Het project
De Oranjerie
't Koetshuis'
Villa de Hoven

Nieuws

MEER DAN 90% VERKOCHT!

31-01-2022

De bouw van 't Koetshuis en Villa de Hoven is in volle gang, er zij nog enkele terrasappartementen te koop!

Enthousiast?
Bent u geïnteresseerd in één van de 70 luxe koopappartementen van Landgoed de Hoven? Neem bij vragen of voor een persoonlijk gesprek contact op met één van de makelaars.

't Koetshuis

19-11-2021

De contouren van het 't Koetshuis zijn al goed zichtbaar!

Dit is het eerste appartementengebouw van de drie gebouwen dat BVR Bouw realiseert midden in Park 16Hoven.

70 riante terrasappartementen en penthouses met gigantische terrassen in nieuwbouwproject Landgoed de Hoven in de gewilde wijk Park 16Hoven. De appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen, welke we tot de Oranjerie, ‘t Koetshuis en de Villa hebben omgedoopt.

Bent u geïnteresseerd in één van de 70 luxe koopappartementen van Landgoed de Hoven?
Neem bij vragen of voor een persoonlijk gesprek contact op met één van de makelaars.

 Start Bouw

29-10-2021

Op woensdag 13 oktober 2021 is de eerste mijlpaal bereikt: de officiële start bouw!

Er is gestart met de bouwactiviteiten van 't Koetshuis en binnenkort zal er gestart worden met Villa de Hoven en de Oranjerie.

Het officiële startsein van de bouw is gegeven door Bas Kurvers. Samen met de Wethouder van Gemeente Rotterdam is er geproost op de komst van het eerste appartementengebouw.

LANDGOED DE HOVEN IN BUSINESSCLASS. ZONDAG 6 JUNI 2021

22-04-2021

Zondag 6 juni zijn projectmakelaars Leslie de Ruiter van Hulstkamp Makelaars International Real Estate en Michael Troost van Atta Makelaars in het programma Business Class op RTL7 verschenen.

De heren namen plaats in het programma van Harry Mens en zijn daarin uitgebreid ingegaan op alle aspecten van Landgoed De Hoven: de unieke locatie, voorzieningen en de prachtige terrasappartementen. De uitzending was zondag 6 juni om 10.30 uur te zien op RTL7 en is deze week terug te kijken via https://bit.ly/3inh3vN. Scroll door naar 1 uur en 10 minuten om het item direct te bekijken!

Geïnteresseerd in één van de terrasappartementen? Schrijf je dan nu in voor jouw favoriete bouwnummer(s) via https://landgoeddehoven.nl.
Bekijk hier de volledige uitzending van RTL7.