Header - villa-de-hoven foto 1
Header - villa-de-hoven foto 2
Header - villa-de-hoven foto 3

Villa de Hoven100% VERKOCHT - Klik hier voor de beschikbaar in De Oranjerie.

12 appartementen • 2 penthouses
126 tot 223 m2 wonen
3-4 kamerappartementen
parkeren in souterrain

Aan de zuidzijde van Landgoed De Hoven verrijst, pal aan het water, het appartementengebouw met 12 luxueuze terrasappartementen en 2 penthouses op het hoogste niveau. Ook dit gebouw heeft een eigen parkeergarage met fietsenstalling en bergingen in het souterrain. De royale binnenruimte geldt in het bijzonder voor de twee penthouses op de vierde verdieping. Deze ultraluxe woningen hebben maar liefst 223 m2 woonoppervlak. De architectuur ervan is nauw verwant aan de De Oranjerie en 't Koetshuis en al even luxueus, intiem en kleinschalig. De indeling en het woonprogramma is een verrassende variatie hierop.

Villa de Hoven

WONINGZOEKER

Bekijk hieronder het woningaanbod van Villa de Hoven. Selecteer de gewenste verdieping op de impressie en bekijk vervolgens de specificaties van elk bouwnummer. Benieuwd naar het aanbod van De Oranjerie en 't Koetshuis?

geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in één van de 70 terrasappartementen of royale penthouses? Neem dan contact op met Hulstkamp Makelaars of Atta Makelaars of plan een persoonlijke afspraak in. De makelaars kunnen je ter plekke van de verkoopbrochure een prijslijst voorzien.

Contact
BOUW GESTART