WONEN OP
LANDGOED DE HOVEN

De appartementen en penthouses op Landgoed De Hoven zijn verdeeld over drie gebouwen, die we tot De Oranjerie, ‘t Koetshuis en de Villa hebben gedoopt. Het witte uiterlijk van de appartementengebouwen, de royale balkons aan de buitenzijde en de glooiende vormen van de complexen bevestigen dat je op een bijzondere nieuwe woonlocatie bent beland, uniek voor Rotterdamse begrippen.

In totaal zullen er op Landgoed De Hoven drie luxe gebouwen met hoogwaardige en moderne appartementen en penthouses worden gerealiseerd.

De Oranjerie

Appartementengebouw De Oranjerie bestaat uit 34 royale drie-, vier- of vijfkamerappartementen en 6 luxueuze penthouses. Dit luxe complex ligt aan het water en heeft een eigen parkeergarage inclusief bergingen en fietsenstalling in het souterrain. Het bijzondere van de Oranjerie is de prachtige binnentuin en serre, die de entree tot een genot maakt.

Villa de Hoven

Midden in Park Zestienhoven vind je Villa de Hoven. Dit intieme appartementengebouw bestaat uit slechts 15 koopappartementen en een parkeergarage met bergingen en fietsenstalling in het souterrain. De kleinschaligheid van de Villa komt maximaal tot zijn recht doordat de verdieping slechts gedeeld hoeft te worden met op zijn hoogst drie buren.

‘t Koetshuis

Aan de zuidzijde van Landgoed De Hoven verrijst, aan het water, het derde appartementengebouw met 14 luxueuze koopappartementen dat we graag presenteren als ‘t Koetshuis. Ook dit gebouw heeft een eigen parkeergarage met fietsenstalling en bergingen in het souterrain. De architectuur ervan is nauw verbonden met de Oranjerie en de Villa. De indeling en het woonprogramma is een verrassende variatie hierop.