Header - Het project foto 01
Header - Het project foto 02
Header - Het project foto 03

Wonen op Landgoed De HovenDe appartementen en penthouses op Landgoed De Hoven zijn verdeeld over drie gebouwen, die we tot De Oranjerie, ‘t Koetshuis en Villa de Hoven hebben gedoopt. Het witte uiterlijk van de appartementengebouwen, de royale terrassen aan de buitenzijde en de glooiende vormen van de complexen bevestigen dat je op een bijzondere nieuwe woonlocatie bent beland, uniek voor Rotterdamse begrippen.

In totaal zullen er op Landgoed De Hoven drie luxe gebouwen met 70 hoogwaardige en moderne appartementen en penthouses
worden gerealiseerd. Elke woning wordt inclusief maar liefst twee parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage, luxe keuken en compleet sanitair opgeleverd.

Download de brochure
De Oranjerie

De Oranjerie

Appartementengebouw De Oranjerie bestaat uit 35 royale drie- en vier kamerappartementen en 6 luxueuze penthouses. Dit luxe complex ligt aan het water en heeft een eigen parkeergarage voor uw auto's (2) inclusief bergingen in het souterrain. Het bijzondere van de Oranjerie is de prachtige binnentuin en serre, die de entree tot een genot maakt.

Meer informatie

'T Koetshuis

Midden in Park 16Hoven vind je ’t Koetshuis. Dit intieme appartementengebouw bestaat uit slechts 12 appartementen en 3 penthouses en een parkeergarage voor uw auto's (2) met bergingen en fietsenstalling in het souterrain. De kleinschaligheid van ’t Koetshuis komt maximaal tot zijn recht doordat de verdieping slechts gedeeld hoeft te worden met op zijn hoogst drie buren.

Meer informatie
Het Koetshuis
Villa de Hoven

Villa De Hoven

Aan de zuidzijde van Landgoed De Hoven verrijst, aan het water, het derde appartementengebouw met 12 luxueuze appartementen en 2 penthouses dat we graag presenteren als Villa de Hoven. Ook dit gebouw heeft een eigen parkeergarage voor uw auto's (2) met fietsenstalling en bergingen in het souterrain. De architectuur ervan is nauw verbonden met de Oranjerie en ’t Koetshuis. De indeling en het woonprogramma is een verrassende variatie hierop.

Meer informatie
Noordpijl

InschrijvenWil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Landgoed De Hoven? Schrijf je via onderstaand formulier dan in voor onze nieuwsbrief. Als je je via dit formulier inschrijft, ga je akkoord met jouw gegevensverwerking Landgoed De Hoven.

Ben je geïnteresseerd in één van de 70 terrasappartementen of royale penthouses? Neem dan contact op met onze makelaars of plan een persoonlijke afspraak in. De makelaars kunnen je ter plekke van de verkoopbrochure een prijslijst voorzien.